[ Rólunk ]

Modernebb építési technológia

Családi házak építése a szenvedélyünk több, mint tíz éve. A legkorszerűbb technológia megoldásokat kínáljuk a projektjeinkben. Fém könnyű szerkezetes  technológia mellett napelemes energiarendszerek kiépítését is vállaljuk. Tervezéstől a generál kivitelezésig, ügyvédi ügyintézéstől a hitelügyintézésig, mindenre kiterjedő szolgáltatást biztosítunk az építkezésben.

[ teljeskörű szolgáltatások ]

Tervezéstől a generál kivitelezésig

Szenvedéllyel építkezünk Megbízható szakember gárdánkkal biztosítjuk a teljesítési határidőket és a minőségi garanciákat.

Több mint, 10 éve építünk

Generál kivitelezési szolgáltatásunk keretében, minden terhet igyekszünk a megbízóink válláról levenni. Igény esetén az aktuális hitelkonstrukciókat is összegyűjtjük, és segítünk a hitelfelvételben. Az adásvételi és ügyvédi ügyintézésre is felkészültünk.

Hitel- és ügyvédi ügyintézés

Egyedi saját gyártású, kiváló minőségű fémötvözetből, jövőbe mutató építési technológiákat is kínálunk.

Fém szerkezetes házak
[ +]
Családi ház projekt
[ +]
Éves tapasztalat
[ +]
Elégedett ügyfél
[ +]
építési munkaóra
[ hogyan dolgozunk ]

A vázlatoktól a megvalósításig

Megkeresés - visszajelzés

Kapcsolatfelvételt kezdeményezhet, irodánk nyitvatartási idejében személyesen, vagy telefonon, vagy bármikor itt az oldalon üzenetét elküldve. A kapcsolatfelvételt követően egy munkanapon belül igyekezünk visszajelezni. 

Projektfelmérés

Megbízási részleteket és igényeket összegyűjtjük és választható alternatívákat kínálunk a építkezéshez. A legszimpatikusabb elképzeléssel dolgozunk tovább.

Tervezés

Az elképzelésekből és javaslatainkból terveket és 3D-s látványterveket készítünk, melyet néhány egyeztető kör keretében finomítunk tovább.

Hitelügyinzézés

Az építkezés finanszírozásában is támogatjuk ügyfeleinket. Hitelintézetektől független és elfogulatlan javaslatokat kínálunk az aktuális hitelkonstrukciókból. A hitelfelvétel ügyintézését is igény esetén átvállaljuk.

Generál kivitelezés

Saját szakember gárdával minőségi munkát végzünk és tartjuk a megállapodott határidőket.