Generál kivitelezés Győr
[ Rólunk ]

Modernebb építési technológia

Családi házak építése a szenvedélyünk több, mint tíz éve. A legkorszerűbb technológia megoldásokat kínáljuk a generálkivitelezés Győr projektjeinkben. Fém könnyű szerkezetes  technológia mellett napelemes energiarendszerek kiépítését is vállaljuk. Tervezéstől a generál kivitelezésig, ügyvédi ügyintézéstől a hitelügyintézésig, mindenre kiterjedő szolgáltatást biztosítunk az építkezésben. Generál kivitelezés Győr – Velence House

[ Generálkivitelezés Győr - Velence House ]

Tervezéstől a generálkivitelezésig

Szenvedéllyel építkezünk Megbízható szakember gárdánkkal biztosítjuk a teljesítési határidőket és a minőségi garanciákat.

Több mint, 10 éve építünk
Generálkivitelezés Győr

Generál kivitelezési szolgáltatásunk keretében, minden terhet igyekszünk a megbízóink válláról levenni. Igény esetén az aktuális hitelkonstrukciókat is összegyűjtjük, és segítünk a hitelfelvételben. Az adásvételi és ügyvédi ügyintézésre is felkészültünk.

Hitel- és ügyvédi ügyintézés
Generálkivitelezés Győr

Egyedi saját gyártású, kiváló minőségű fémötvözetből, jövőbe mutató építési technológiákat is kínálunk.

Fém szerkezetes házak
Generálkivitelezés Győr
[ +]
Családi ház projekt
[ +]
Éves tapasztalat
[ +]
Elégedett ügyfél
[ +]
építési munkaóra
[ hogyan dolgozunk ]

A vázlatoktól a megvalósításig

Megkeresés - visszajelzés

Kapcsolatfelvételt kezdeményezhet, irodánk nyitvatartási idejében személyesen, vagy telefonon, vagy bármikor itt az oldalon üzenetét elküldve. A kapcsolatfelvételt követően egy munkanapon belül igyekezünk visszajelezni. 

Projektfelmérés

Megbízási részleteket és igényeket összegyűjtjük és választható alternatívákat kínálunk a építkezéshez. A legszimpatikusabb elképzeléssel dolgozunk tovább.

Tervezés

Az elképzelésekből és javaslatainkból terveket és 3D-s látványterveket készítünk, melyet néhány egyeztető kör keretében finomítunk tovább.

Hitelügyintézés

Az építkezés finanszírozásában is támogatjuk ügyfeleinket. Hitelintézetektől független és elfogulatlan javaslatokat kínálunk az aktuális hitelkonstrukciókból. A hitelfelvétel ügyintézését is igény esetén átvállaljuk.

Generálkivitelezés Győr és környékén

Saját szakember gárdával minőségi munkát végzünk és tartjuk a megállapodott határidőket.

Lépjen velünk kapcsolatba!

  Az e-mail cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg * csillaggal vannak jelölve.

  [ Kapcsolati információk ]

  Velünk a minőség kulcsrakész!

  Írjon vagy hívjon bármikor, igyekszünk a megkeresésekre rövid időn belül válaszolni. Örömmel válaszolunk minden kérdésére. – Generálkivitelezés Győrben – Velence House

  TELEFON:

  +36 20 318 6855

  TELEFON:

  +36 20 239 3697